LA CIENCIA A TAULA de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO

¿Es posible descargar libros de google? LA CIENCIA A TAULA FB2 MOBI de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO en español 9788491332633

Descargar LA CIENCIA A TAULA PDF


Ficha técnica

  • LA CIENCIA A TAULA
  • FERNANDO SAPIÑA NAVARRO
  • Número de páginas: 232
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788491332633
  • Editorial: UNIVERSITAT DE VALENCIA. SERVEI DE PUBLICACIONS
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratis



¿Es posible descargar libros de google? LA CIENCIA A TAULA FB2 MOBI de FERNANDO SAPIÑA NAVARRO en español 9788491332633

Overview

El present volum recull 42 articles de Fernando Sapiña, escrits durant més de deu anys per a la revista 'Mètode', sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinària. Compta amb la col·laboració de l'artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori "Palomita de maíz", ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s'hibrida amb la seua obra.
El presente volumen recoge 42 artículos de Fernando Sapiña, escritos durante más de diez años para la revista 'Mètode', sobre los principios físicos y químicos de los alimentos y de sus elaboraciones, todos acompañados de una receta culinaria. Cuenta con la colaboración de la artista Teresa Tomás, quien, a través de su laboratorio "Palomita de maíz", ha experimentado en proyectos en los que la gastronomía se hibrida con su obra.
'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta ...